Rólunk

Kik vagyunk?

A Home-Office Catering 2020-ban a megváltozott rendezvényszervezési helyzetre reagálva jött létre. Legfőbb célunk, hogy -kiváló minőségben- felszolgáló személyzet nélkül is megvalósítható legyen egy irodai üzleti találkozó vagy egy otthon szervezett családi esemény vendéglátása is

Mivel foglalkozunk?

Az IKON Catering kitelepüléses rendezvényekkel foglalkozó vállalkozás, ahol speciálisan vendéglátással és a hozzá tartozó kiegészítőkkel (ételek- italok, vendéglátós eszközök, felszolgáló személyzet) foglalkozunk.


A Home-Office Catering hideg ételek kiszállításával foglalkozik, kiemelten irodai vagy home-office területen. Ennek legfőbb velejárója, hogy a csomagolást úgy találtuk ki, hogy rögtön szállítás után áttálalás nélkül is fogyaszthatóak legyenek az ételek, illetve minden a tálaláshoz szükséges kiegészítőt biztosítunk.

IKON catering logo

Rendezvény Catering

10 éve foglalkozunk catering szolgáltatással, a legkisebb konferenciáktól a több 1000 fős családinapok, karácsonyipartikig.

Esküvőszervezés

A legfontosabb nap, amikor csak a tökéletes lehet elfogadható! Évente átlagosan 80+ esküvő vendéglátását biztosítjuk minden igényre maximális odafigyeléssel.

Konferencia

A legkisebb kávészünettől a legnagyobb konferenciák teljes vendéglátását biztosítjuk. Igény szerint bekészítéssel, főétkezéssel, teljeskörű lebonyolítássa.

Rendezvény helyszín

Saját helyszíneink mellett, több külső helyszínnel vagyunk kapcsolatban, 20-tól akár több 1000 fős kapacitásig. Igényeinek megfelelően minden esetben megtaláljuk a megfelelő helyszínt.

Ők már minket választottak

Igényes csomagolás, egyszerű tálalás, köszönjük, hogy ilyen egyszerűen, ilyen finom ételekkel tudtuk megvendégelni partnereinket.

Köszönjük a figyelmes csomagolást, hogy levették a tálalás terhét a vállunkról. Minden résztvevőnk, még a gluténérzékeny főnökünk is megtalálták a kedvére való szendvicseket.

Pontos szállítás, finom ételek. Kollégáink nagyon hálásak, hogy hozzájárultak a tanfolyamunk gördülékeny menetéhez, végre nem nekünk kellett a vendéglátással foglalkoznunk.

A Csapat

<span class="tulaj-01">Tulajdonos</span> <br />Szabó Péter

Tulajdonos
Szabó Péter

Az IKON Catering létrehozásakor azt a közel 15 éves szakmai tapasztalatot szerettem volna kamatoztatni, fejleszteni, amit a legnagyobb parti service cégeknél eltöltött idő alatt szereztem, a „szamárlétra” minden lépcsőfokát megjárva, kitanulva.

Az IKON Catrering csapata mindig a vendégek legmagasabb minőségben való kiszolgálását tartja szem előtt, kompromisszumok nélkül.

Kérdésed lenne?

Próbálunk minden kérdésre válaszolni a termékekleírásokban és a weboldalon, de ha valami nem lenne tiszta, akkor küldjön egy levelet és a lehető leghamarabb reagálunk rá.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. További információk